Dienen in God’s Koninkrijk – Aanmelden

Dienen in Gods koninkrijk

Button aanmelden medewerkers voor VBC 2017

Wil je dienen in Gods Koninkrijk? Dat kan!

Wanneer: Hopelijk kunnen we een Zomer VBC houden van 22 tot 26 juli 2019. We hopen dan op 20 juli om 15.00 uur al de VBC medewerkers te ontmoeten in Gura Humorului (zowel uit NL als uit RO). Zaterdag 27 juli vertrekken we weer richting huis.

De reis:  Er zijn diverse mogelijkheden voor het reizen naar Gura Humorului:

• Met je eigen auto: 2200 km. in 2-3 dagen te rijden. (of korter over Polen)

• per vliegtuig van Eindhoven naar Cluj-Napoca (RO) waar je na een overnachting in Cluj de volgende dag met de trein door de Karpaten naar Gura Humorului kunt reizen. De reis vanaf Cluj naar Gura is ± 6-7 uur.

• Per vliegtuig van Schiphol naar Boekarest, waarna je verder per trein naar Gura kunt, of met een binnenlandse vlucht naar Suceava (34 km. van Gura).  We kunnen je daar eventueel ophalen met de auto, of neem je de trein naar Gura.

• Per vliegtuig naar Iasi (let op; geen l, maar een i), waarna je verder per trein naar Gura kunt.  We kunnen je daar eventueel ophalen met de auto, of neem je de trein naar Gura.

Aankomst: Hopelijk is iedereen uiterlijk zaterdagmiddag 20 juli om 14.30 uur aanwezig is in Gura Humorului. Laat ons weten als het anders is. De voorbereidingen en een training voor de medewerkers start dan om 15.30 uur

Locaties: De Zomer VBC wordt gehouden van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2019. Meer informatie volgt zodra er meer bekend is. Alle medewerkers verblijven in B&B Dumbrava, maar we hopen een deel van het programma van de VBC zelf aan de overkant in ons eigen GEBOUW te kunnen houden

Kosten?

De kosten exclusief het reizen zijn € 300,-  per persoon. Tijdens het verblijf genieten wij van een ALL-IN arrangement. Ieder deelnemer is verantwoordelijk voor zijn eigen fondswerving, maar het is natuurlijk ook mogelijk om gezamenlijke actie te ondernemen om het bedrag bij elkaar te brengen.

Daarnaast hebben we ook nog geld nodig om de VBC mogelijk te maken. Denk aan locatie, materialen, vervoer, eten en drinken.

Wil je ons sponsoren? Zie daarvoor de pagina ‘Geef’ in het menu.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meewerken-  of bidden? Neem dan contact met ons op via: info@missiegura.nl of meld je aan onderaan deze pagina voor onze UPDATE en Gebedsmail.

Deel en help ons helpen
Powered by Wolters web services | Copyright © 2023 Missie Gura