Feestdonatie’s

Leuk dat je overweegt om je feest te koppelen aan Missie Gura als een goed doel

Wat is het idee? Je vraagt je gasten om in plaats van een cadeau, te doneren aan Stichting Missie Gura (ANBI), kinderwerk in Roemenië. In dit geval kan het bedrag doormiddel van een speciaal voor jouw feest aangemaakte betaallink overgemaakt worden. Maar een envelop met inhoud kan natuurlijk ook. Het is een cadeau/donatie van jou aan Missie Gura, onder vermelding van jouw naam. 

Wij helpen je om dit goede doel te presenteren. Het meest eenvoudig is om op tijd contact met ons op te nemen en te overleggen. Mail naar info@missiegura.nl of bel ons op 06-21967610 (Paul Wolters)

Wat ideeën?

Je feest alleen digitaal

Prima natuurlijk. Je deelt de voor jouw feest aangemaakte Missie Gura-doneer-link via social media. Je kunt er een digitale info-flyer over Missie Gura aan toevoegen. Deze kunnen wij jou aanleveren.

Je nodigt digitaal uit en verwacht je gasten op locatie

De meest gangbare optie. Je deelt de voor jouw feest aangemaakte Missie Gura-doneer-link via social media. Je kunt er een digitale info-flyer over Missie Gura aan toevoegen. Bovendien kun je, als je het leuk vindt, een kleine Missie Gura info-tafel inrichten. We sturen je een infopakket met folders en eventueel een korte video-groet uit Roemenië. 

Je stuurt de uitnodiging per envelop en verwacht je gasten op locatie

Leuk! Dan kun je Missie Gura vermelden als cadeau-suggestie (envelop) met een doneer-link. We kunnen je ook voorzien van een lichtgewicht info-flyer over Missie Gura die je meestuurt. Ook kun je de Missie Gura-doneer-link via social media delen. Bovendien kun je, als je het leuk vindt, een kleine Missie Gura info-tafel inrichten. We sturen je een infopakket met folders en eventueel een korte video-groet uit Roemenië.

Anders

Weet je (nog) niet hoe het allemaal moet, óf heb je juist originelere ideeën dan bovenstaande opties: neem dan even contact met ons op en we overleggen. Mail naar info@missiegura.nl of bel ons op 06-21967610 (Paul Wolters)

We komen er dus hoe dan ook uit. Welkom!

Wij waarderen iedere donatie, klein of groot en hopen dat je voor Missie Gura kiest. Namens onze kinderen hier in Gura, Roemenië: BEDANKT! 

Deel en help ons helpen