Geef en steun Missie Gura

Geef en steun Missie Gura

Voor de stichting en haar werk is gebed de basis, het startpunt. Van daaruit doen we alles wat we kunnen. Het allereerste gebed luidde 4 jaar geleden, toen we nog niet wisten van een missie: ‘Heer, we zijn niet geschikt maar wel beschikbaar.’ 
Zonder gebed is er geen Missie Gura. Bid je mee?
 

U kunt ons verder op weg helpen met een donatie, dat zult u begrijpen. Om de besteding van een donatie doelgericht te maken, splitsen we deze in vier opties:

• Een gift voor ons nieuwe gebouw (verbouwing en gebruiksklaar maken) • Ondersteuning van onze veldwerkers Paul & Daphne • De komende Zomer Vakantie Bijbel Club en de Kinder- en Tienerprojecten • Of een algemene gift die de stichting naar eigen inzicht mag besteden. Stichting Missie Gura heeft de ANBI-status. 

Bestel en steun ons

Klik en bestel middels het formulier. Aardappels en uien zijn te bestellen vóór 8 december en kerststollen vóór 16 december 2019. Voor vragen mail GeleijnWieles@gmail.com of bel 0644926784

Onze doelen

mogelijk onderdak voor 4000 kinderen

Gebouw - verbouwingskosten

75% van het gebouw is nu in bezit van Paul en Daphne. DV eind 2019 wordt het laatste deel gekocht en kunnen we beginnen met de verbouwing. Het wordt een prachtig stuk ‘gereedschap’ om Gods werk voor de kinderen in Gura onderdak te gaan bieden. Geeft u ook? 
 

€20.000,- Verbouwing Fase 1

5%

Paul & Daphne Wolters

Medio februari zijn Paul & Daphne verhuisd naar Gura Humorului om in het  pand te werken en te wonen. Ze zullen het missie-werk initiëren, coördineren en faciliteren. Help mee om hen ook financieel de handen vrij te krijgen voor hun werk; denk aan een (kleine) maandelijkse ondersteuning. 

€600,- per maand

75%

Kind- en tienerprojecten

De voorbereidingen voor de Zomer VBC 2020 zijn in de startblokken, maar ook zijn we druk met het opzetten van diverse Kinder- en Tienerprojecten waarmee we in oktober 2019 hopen te beginnen. De eerste projecten waarmee we graag willen beginnen zijn een KBC (wekelijkse Kinder Bijbel Club), Huiswerkbegeleiding, Engelse les en knutsel- kook en houtbewerking-clubs. We nemen de tijd om het goed op te zetten met behulp van Roemeense en hopelijk ook Nederlandse vrijwilligers. Wilt u meer hierover weten? neem dan contact met ons op.

€200,- per maand

10%

Help ons helpen?

Dit kan gemakkelijk door op de button hieronder te klikken en het bedrag  in te vullen bij het betaalverzoek. Voor het geven van een maandelijkse bijdrage kunt u gebruik maken van het onderstaande donatie formulier.

Ook is het mogelijk om kleding, schoenen en eigenlijk alle textiel te doneren. Alles wat een tweede leven’s vatbaar is verkopen wij op rommelmarkten enz. De rest wordt verkocht aan een handelaar voor recycling, waarvoor we een bedrag per kilo ontvangen. Hiervoor is alles geschikt, van sokken zonder partner tot dekbedden en dekens. Bel ons naar 06 44926784 voor een afspraak, om de spullen te brengen, of indien nodig komen we het bij u ophalen.

Help ons helpen en doneer voor het gebouw, Paul & Daphne, of Algemeen.

Alvast van harte dank daarvoor!

Donatie formulier

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Project*

Bericht

Bedrag €* 

Heb je vragen of een opmerking? Neem dan contact met ons op.

Doneren aan de VBC in Gura Humorului

Deel en help ons helpen