Geef en steun Missie Gura

Geef en steun Missie Gura

Voor de stichting en haar werk is gebed de basis, het startpunt. Van daaruit doen we alles wat we kunnen. Het allereerste gebed luidde 5 jaar geleden, toen we nog niet wisten van een missie: ‘Heer, we zijn niet geschikt maar wel beschikbaar.’ 
Zonder gebed is er geen Missie Gura. Bid je mee?
 

U kunt ons verder op weg helpen met een donatie, dat zult u begrijpen. Om de besteding van een donatie doelgericht te maken, splitsen we deze in vier opties:

• Een gift voor ons nieuwe gebouw (verbouwing en gebruiksklaar maken) • Ondersteuning van Paul & Daphne • De komende Zomer Vakantie Bijbel Club en de Kinder- en Tienerprojecten • Of een algemene gift die de stichting naar eigen inzicht mag besteden. Stichting Missie Gura heeft de ANBI-status. 

Onze doelen

mogelijk onderdak voor 4000 kinderen

Gebouw - verbouwingskosten

100% van het gebouw is nu in het bezit van Paul en Daphne en kunnen we beginnen met de verbouwing. Maar eerst gaan we aan de slag met fondsenwerving. Het wordt een prachtig stuk ‘gereedschap’ om Gods werk voor de kinderen in Gura onderdak te gaan bieden. Geeft u ook? 
 
 

Paul & Daphne Wolters

Medio februari 2019 zijn Paul & Daphne verhuisd naar Gura Humorului om in het  pand te werken en te wonen. Ze zullen het missie-werk initiëren, coördineren en faciliteren. Help mee om hen ook financieel de handen vrij te krijgen voor hun werk; denk aan een (kleine) maandelijkse ondersteuning. 

Kind- en tienerprojecten

Helaas moesten we  de gangbare Zomer VBC 2020 vanwege COVID-19 annuleren. Wij zijn nu druk bezig met het zoeken naar alternatieven, maar we zijn natuurlijk afhankelijk van de wet- en regelgeving in Roemenië. De scholen hier blijven tot aan de zomervakantie gesloten, en het is goed mogelijk dat samenkomsten van groepen mensen verboden blijven. Net voor het uitbreken van Corona startten we met een mooie wekelijkse Kinder Bijbel Club en het ontwikkelen van diverse Kinder- en Tienerprojecten, maar helaas… 

Zodra het mogelijk is willen we weer met die wekelijkse Kinder Bijbel Club beginnen; maar ook met een 10+ Club en een Huiswerkbegeleidings-klas. Tot die tijd zoeken we naar mogelijkheden om online contact te houden met ‘onze’ kinderen en delen we kinderprogramma’s van kerken en organisaties in Roemenië via onze Facebook-pagina Clubul Bibliei Pentru Copii

We nemen ook de tijd om het werk goed op te zetten met behulp van Roemeense- en hopelijk ook Nederlandse vrijwilligers. Wilt je hierover meer weten? neem dan contact met ons op.

Help ons helpen?

Dit kan gemakkelijk door het donatie formulier hier onder in te vullen. Ook voor het geven van een maandelijkse bijdrage kunt u gebruik maken van het onderstaande donatie formulier.

Help ons helpen en doneer voor het verbouwing gebouw, Paul & Daphne, Kind en tienerprojecten of Algemeen.

Alvast van harte dank daarvoor!

Donatie formulier

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Project*

Bericht

Bedrag €* 

Heb je vragen of een opmerking? Neem dan contact met ons op.

Doneren aan de VBC in Gura Humorului

Deel en help ons helpen