Geef en steun Missie Gura

Geef en steun Missie Gura

Voor de stichting en haar werk is gebed de basis, het startpunt. Van daaruit doen we alles wat we kunnen. Het allereerste gebed luidde 4 jaar geleden, toen we nog niet wisten van een missie: ‘Heer, we zijn niet geschikt maar wel beschikbaar.’ 
Zonder gebed is er geen Missie Gura. Bid je mee?
 

U kunt ons verder op weg helpen met een donatie, dat zult u begrijpen. Om de besteding van een donatie doelgericht te maken, splitsen we deze in vier opties:

• Een gift voor ons nieuwe gebouw (verbouwing en gebruiksklaar maken) • Ondersteuning van onze veldwerkers Paul & Daphne • De komende Zomer Vakantie Bijbel Club en de Kinder- en Tienerprojecten • Of een algemene gift die de stichting naar eigen inzicht mag besteden. Stichting Missie Gura heeft de ANBI-status. 

Missie Gura Valentijn Benefiet Diner en/of Concert​

Klik hieronder en RESERVEER NU

Onze doelen

mogelijk onderdak voor 4000 kinderen

Gebouw - verbouwingskosten

75% van het gebouw is nu in het bezit van Paul en Daphne. Later 
DV wordt het laatste deel gekocht en kunnen we beginnen met de verbouwing. Het wordt een prachtig stuk ‘gereedschap’ om Gods werk voor de kinderen in Gura onderdak te gaan bieden. Geeft u ook? 
 

Paul & Daphne Wolters

Medio februari 2019 zijn Paul & Daphne verhuisd naar Gura Humorului om in het  pand te werken en te wonen. Ze zullen het missie-werk initiëren, coördineren en faciliteren. Help mee om hen ook financieel de handen vrij te krijgen voor hun werk; denk aan een (kleine) maandelijkse ondersteuning. 

Kind- en tienerprojecten

De voorbereidingen voor de Zomer VBC 2020 zijn in de startblokken, maar ook zijn we druk met het opzetten van diverse Kinder- en Tienerprojecten waarmee we in januari 2020 hopen te beginnen. De eerste projecten waarmee we graag willen beginnen zijn wekelijks een KBC (Kinder Bijbel Club),  Een 10+ Club en Huiswerkbegeleiding-klas. We nemen de tijd om het goed op te zetten met behulp van Roemeense en hopelijk ook Nederlandse vrijwilligers. Wilt u meer hierover weten? neem dan contact met ons op.

Help ons helpen?

Dit kan gemakkelijk door op de button hieronder te klikken en het bedrag  in te vullen bij het betaalverzoek. Voor het geven van een maandelijkse bijdrage kunt u gebruik maken van het onderstaande donatie formulier.

Help ons helpen en doneer voor het gebouw, Paul & Daphne, of Algemeen.

Alvast van harte dank daarvoor!

Donatie formulier

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Project*

Bericht

Bedrag €* 

Heb je vragen of een opmerking? Neem dan contact met ons op.

Doneren aan de VBC in Gura Humorului

Deel en help ons helpen