Winter Vakantie Bijbel Club 2018 in Gura

Winter Vakantie Bijbel Club 2018 in Gura Humorului Roemenië

Na de rijk gezegende Zomer VBC van 2017, was er een groot verlangen om terug te gaan, en de vele contacten die zijn gelegd met kinderen, ouders en anderen, te versterken. Dat deden we deze keer in de vorm van een Winter Vakantie Bijbel Club 2018 in Gura.

En wij gingen weer!

Deze keer was het dus een Winter VBC, waar we de kinderen die er in de zomer zijn geweest weer hebben ontmoet. sommigen brachten ook vriendjes mee. We hebben een hartverwarmend programma aangeboden, vol van Gods liefde! Hieronder is de NL team te zien.
Margreet en Céline Baak, Margriet, Geleijn, Abel en Barak Wieles, Gerrit Jan en Mirjam de Bruin, Rob Hoegée (afwezig…) en Paul en Daphne Wolters.

De Winter VBC

werd gehouden van dinsdag 2 tot vrijdag 5 januari 2018.
Elke middag van 13.00 tot 16.00 uur was er Bijbel Club voor kinderen en tieners. Vrijdag was dan onze laatste dag, waarna we weer alles ingepakt hebben en is de groep weer richting Nederland vertrokken vroeg op de volgende ochtend.

KBC

Wij willen door middel van de Winter VBC ook een brug slaan naar een Kinder Bijbel Club, die we één keer per maand willen gaan aanbieden. Marcela en Ion Stan gaan dan, samen met het Roemeense team door  – totdat wij er weer zijn voor de grote Zomer VBC 2018.

Update:

De flyer voor de KBC is na afloop van elk VBC dag aan de kinderen meegegeven… Helaas moet de B&B waar we de KBC willen houden dicht in februari en maart 2018, waardoor de eerste twee keer niet door lijken te gaan. Bid je mee voor een andere locatie?

Wil je ons sponsoren? Zie daarvoor de pagina ‘Geef’ in het menu.

 

Deel en help ons helpen
Powered by Wolters web services | Copyright © 2024 Missie Gura